Privacy verklaring

One Session

Als je een sessie bij ons boekt dan hebben we gegevens van jou nodig om de boeking te verwerken en te bevestigen. We vragen alleen de persoonlijke gegevens die we echt nodig hebben: je mailadres en je telefoonnummer. 

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om; we vertellen je hier graag hoe we dat doen. 

Als er nieuwe ontwikkelingen en eisen zijn zullen we ons privacybeleid zonodig aanpassen. Op onze site staat altijd de meest recente versie.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

The Brain Gym B.V. | One Session (One Session), gevestigd te Amsterdam, is  verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die One Session verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met One Session. 

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk maar aan jouw naam, telefoonnummer, e-mailadres of je IP-adres. En andere gegevens die uniek zijn voor jou, zoals je One Session bestelgeschiedenis of surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die  contact heeft (gehad) met One Session, zoals (zakelijke) klanten, sollicitanten en collega’s. 

We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou, bijvoorbeeld wanneer je een sessie boekt op  onze website. Of wanneer je contact zoekt, bijvoorbeeld als je een mail stuurt. 

Welke gegevens verwerken wij van jou, waarvoor gebruiken wij die en hoe lang worden deze bewaard?
Gegevens voor het verwerken van jouw boeking

Als jij een sessie boekt hebben wij jouw e-mailadres en telefoonnummer nodig om jouw boeking (bestelling) te bevestigen, de uitnodiging voor de video-call te sturen en een herinnering te sturen. Deze gegevens hebben we ook nodig voor wijzigen en annuleren voor de afspraak.
Hiervoor verzamelen wij je voornaam, e-mailadres en je telefoonnummer. De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die je met ons hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens in jouw account

In jouw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: je voornaam, telefoonnummer, e-mailadres, en je bestelgeschiedenis.
Als je 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al jouw gegevens. Daarnaast kun je op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen in je account

Gegevens over jouw contact met ons per mail of telefoon

Je kunt contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. We gebruiken jouw gegevens om contact met jou op te nemen. We verwijderen jouw gegevens een jaar na het laatste contact.

Gegevens voor een optimale site

We verzamelen gegevens om er voor te zorgen dat onze website goed werkt. Deze gegevens verzamelen we met cookietechnieken, je IP-adres, informatie over je internetbrowser, informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer of het mobiele toestel waarmee je surft. We verwijderen deze gegevens voor zover ze niet geanonimiseerd zijn binnen 5 jaar nadat je voor het laatst onze site hebt bezocht. Daarnaast kun je op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen.
Als je onze site bezoekt vragen wij je toestemming te geven voor het gebruik van cookies.

Gegevens over jouw sessie

Wij houden geen dossier bij over jouw sessie. Onze psychologen hebben geheimhoudingsplicht. Er wordt dus geen informatie gedeeld of vastgelegd over wat je deelt in jouw sessie. 

Externe dienstverleners
SimplyBook.me Ltd 

Wij gebruiken het online boekingssysteem van SimplyBook.me Ltd. Je kan hier lezen hoe zij met jouw gegevens omgaan. 

Mollie

Je hebt het recht de persoonsgegevens die Mollie van jou verwerkt in te zien, te corrigeren, bezwaar te maken tegen het gebruik ervan, het gebruik te beperken, over te dragen of te verwijderen. Je kunt jouw bezwaar of verzoek tot inzage, correctie, beperking, overdracht of verwijdering sturen naar info@mollie.com.

Andere externe dienstverleners

Wij schakelen zo nodig ook andere externe dienstverleners in om te helpen met:

  • ondersteuning bij de levering van onze digitale diensten zoals de hosting, onderhoud en ondersteuning van onze websites en applicaties;
  • de ondersteuning van onze klantenservice;
  • levering van financiële diensten.

Als zij daar persoonsgegevens bij nodig hebben delen wij alleen de gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. 

We verkopen jouw gegevens nooit. Niet aan deze dienstverleners en niet aan andere derden. We leggen in overeenkomsten met externe dienstverleners vast wat ze met de gegevens mogen doen.

Wat zijn jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens?
Recht op informatie

Je hebt het recht om te weten hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je in dat verband hebt. Vandaar de uitleg in dit privacybeleid. 

Recht op inzage

Je hebt het recht om op inzage en afschrift van de gegevens die wij van jou hebben. Je kan een afschrift bij ons aanvragen via privacy@onesession.nl. Daar zijn wel kosten aan verbonden; €5,- per afschrift, vooraf te betalen. 

Recht op correctie, aanvulling of verwijdering

Je kan ons vragen om persoonsgegevens te corrigeren of dat zelf online doen. 

Je kan ons vragen om  jouw persoonsgegevens te verwijderen. Wij verwijderen dan alle gegevens behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.

Je kan je verzoeken indienen via privacy@onesession.nl

Recht van verzet

In bepaalde gevallen ontstaat het recht om de verwerking van persoonsgegevens te beperken. Als je van mening bent dat daar bij jou sprake van is kan je een verzoek indienen via privacy@onesession.nl.

Als je een verzoek indient via privacy@onesession.nl. dan krijg je altijd binnen 30 dagen een reactie. 

Recht om te klagen

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Als je een klacht hebt dan horen we het graag zo snel mogelijk. Bel 020-7510882 of mail privacy@onesession.nl dan zoeken we naar een oplossing. 

Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen via mail privacy@onesession.nl of telefoon 020-7510882.